Masopust Gastro

Masopust gastro s.r.o. je sociální podnik. Byl založen v říjnu 2015 zapsaným spolkem Masopust s cílem rozšířit nabídku zaměstnání vhodných pro osoby se znevýhodněním na pracovním trhu, především z důvodu jejich zdravotního handicapu. Masopust gastro provozuje:

Café v Domečku cafe v domečku

Kavárna s bistrem v Středisku volného času Domeček, Jiráskova 4140, Chomutov je určena pro všechny, nejen pro návštěvníky Domečku – má otevřeno od pondělí do pátku 10:00 – 18:30. Nabízí výbornou kávu, čaj, limonády a dobroty z naší kuchyně.

Vše podstatné je na „Cafédomečkovském“ FB profilu:

facebook.com/cafevdomecku/

Cafe na cestach_logo_rgb

Café na cestách

Mobilní kavárna se stánkem s vozidlem Piaggio classic zajišťuje kvalitní kavárenský servis na rozmanitých akcích.V naší první sezóně od května 2017 jste nás mohli vidět např. na festivalu Otevřeno, Chomutovských slavnostech, koncertech v letním kině, na akcích u zámku Červený Hrádek, na hudebních festivalech Povaleč a Lounské letní vábení apod.Café na cestách přiváží kávové potěšení i na firemní akce, slavnosti obcí apod. Plánované akce a další informace o Café na cestách sledujte na FB: https://www.facebook.com/pg/cafenacestach/

Catering

Zajišťujeme kvalitní občerstvení na různé akce a příležitosti Cateringové služby zajištují provozní manažerky Ilona Houdková – tel.: 774 492 304  a Petra Brumeisenová – tel.: 773 711 120

IMG_1690 koláčky IMG_1688 mřížkáče

koláč 0142da2951751c8fce2db314a832496deab8e578c6 012b20606d88da8d32f7c5adbd8581a614b48f1073

Příklady našeho sortimentu, který vždy připravujeme dle přání zákazníka a typu akce

Kontakty:

Mgr. Vladislava Prollová