Kavárna Café Atrium

Café Atrium – neobyčejná kavárna…                                                                 logo CA

Najdete zde všechno, co patří k dobré kávě – příjemné nekuřácké prostředí, slané i sladké dobroty na chuť i hlad, ale HLAVNĚ Vás budou obsluhovat lidé se zdravotním handicapem (převážně s mentálním postižením), kteří v kavárně pracují pod odborným dohledem nebo zde získávají své první pracovní zkušenosti.

Buďte proto prosím trošku trpělivější a odpusťte nám nějakou tu malou nedokonalost, PRACUJEME NA TOM

Snahou týmu Café Atrium je připravovat pro Vás vždy čerstvé a chutné výrobky domácí kvality – věříme, že jste již ocenili výborné moučníky z naší kuchyně.

Nestíháte péct doma nebo máte chuť odnést si celý pekáč domácího moučníku? Potřebujete slaďoučký, kvalitní dort na oslavu? Nic snazšího – upečeme Vám vše na zakázku – přijďte se domluvit.

Pořádáme narozeninové oslavy, svatby, abiturientské večírky, firemní posezení a lidové veselice všeho druhu

Kontaktujte nás:

• telefonicky: 774 492 303 (bar) nebo 774 492 304  provozní Ilona Houdková